Leefruimtes

BAYANNE LOUNGESTOEL

BAYANNE LOUNGESTOEL Hedona® Céladon

BIJZETTAFELTJE

BIJZETTAFELTJE Vogue Gelakt staal Titane

MELYA KLEED - 200 x 290cm

MELYA KLEED - 200 x 290cm 100% Polypropylen Sonora Beige

LEUNSTOEL LOUNGE

LEUNSTOEL LOUNGE Hedona® Jade

BEAULIEU DIENBLAD

BEAULIEU DIENBLAD 100% Staal Mistral

BIJZETTAFELTJE

BIJZETTAFELTJE Vogue Microgeperforeerd tafelblad Noir

BEAULIEU DIENBLAD

BEAULIEU DIENBLAD 100% Staal Aouro

SPHINX STOEL

SPHINX STOEL Hedona® Ocre

MELYA KLEED - 200 x 290cm

MELYA KLEED - 200 x 290cm 100% Polypropylen Ténéré Bleu

MELYA KLEED  - 240 x 340cm

MELYA KLEED - 240 x 340cm 100% Polypropylen Sonora Beige

MELYA KLEED - 200 x 290cm

MELYA KLEED - 200 x 290cm 100% Polypropylen Ténéré Rose

SPHINX STOEL

SPHINX STOEL Hedona® Céladon

Leefruimtes 

De collectie PRIVILEGE van LAFUMA MOBILIER: een uitnodiging om de ‘art de vivre’ van Drôme te ervaren, in het hart van Frankrijk.

De PRIVILEGE-collectie, die invloeden van Bauhaus en Franse Chic combineert, biedt uitgelezen producten voor het inrichten van uw leefruimtes, zoals de woonkamer en de eethoek, het terras, de ruimte om en aan het zwembad, en andere lounge plekken.

De creaties van onze collectie PRIVILEGE zijn een perfecte combinatie van design, comfort en duurzaamheid. U zult zonder twijfel verleid worden door de ruime fauteuils en tafels van ons assortiment ‘Aan tafel’; door het design van onze loungestoelen, bijzettafels en voetensteunen voor uw tuinset; door het ongeëvenaarde comfort van de Relaxstoel voor uw ontspanningsruimte; door de hedendaagse stijl van onze lig- en loungebedden voor op het terras en aan het rand van het zwembad; en door de verfijning van onze decoratieve accessoires zoals dienbladen, placemats, kussens, plaids en vloerkleden, die uw leefruimtes binnen en buiten net dat beetje extra geven.

Onze textielmaterialen voor binnen en buiten, ontwikkeld door teams van ontwerpers en technische experts, bieden een ongeëvenaard comfort en dagelijks welzijn. De Hedona-bekleding is een combinatie van comfort en stevigheid, dankzij een zacht kussen en een geweven stof van twee materialen. De Tundra-stoffen zijn ontworpen voor buitengebruik, maar passen ook prima bij u binnenshuis. Het zal decoratie-en designliefhebbers zeker aanspreken met een textiel en hier en daar accenten van confectie.

De tafelbladen zijn gemaakt van compact gelaagd laminaat HPL; een materiaal dat bijzonder hitte-, UV- en vochtbestendig is.

Een moment voor uzelf of gezellig samenzijn met familie of vrienden: haal het beste uit uw tuin en huis met behulp van ons in&outdoor designmeubilair, bedacht, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk.