KLAPSTOEL MET ARMLEUNING Anytime Hedona Onyx LFM2786_8917

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 18
  • Diameter 20
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • 1 standen
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

Een beter outdoor meubel dan deze elegante klapstoel van Lafuma Mobilier is moeilijk te vinden. Met de royale zitting en prachtig vormgegeven rugleuning is het comfort van deze stoel ongeëvenaard. Vervaardigd met de nog nooit eerder verschenen drie-lagentechniek: Hedona, speciaal ontworpen voor binnen- en buitengebruik. De stoel onderscheidt zich doordat de armleuningen direct aan het frame vastzitten: in de vorm van een dun blad zijn ze aan de voorkant van een cilinder vastgemaakt en gaan door de achterzijde van een andere cilinder, hetgeen een origineel een eenvoudig vouwsysteem oplevert. Met de stoel Bridge ontsnapt u aan ieder conformisme en beleeft u de gezellige momenten rond de tafel in goede smaak, zowel binnenshuis als op de veranda, op het terras of in de tuin. Dit product is een genot voor het oog.

Pluspunten:
- Kussen met de Hedona drie-lagentechniek, nog nooit eerder verschenen op de markt van outdoor meubilair. Vervaardigd met het Batyline® Eden-doek dat speciaal is aangepast aan buitengebruik. Soepel, zacht en UV-bestendig. Door de schimmelwerende behandeling van het materiaal is het bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen. Het Hedona-kussen droogt bijzonder snel dankzij de luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Erg gemakkelijk te onderhouden met water en zeep.
- Stevig verzinkt metalen frame, corrosiebestendig.
- Elegante en zorgvuldige afwerking met verstevigde naden, stabiliserende beschermdoppen en plastic draaiknoppen die uitermate goed bestand zijn tegen wrijving.
- Handig op te vouwen, waardoor het weinig opbergruimte in beslag neemt.
- De moderne, verfijnde kleuren horend bij het onderstel met de kleur Titane passen perfect bij de tafels van de Serie Anytime van dezelfde keur.

Specificaties:
Buisframe van verzinkt HLE-staal van ø 18 en 20 mm
Aluminium armleuningen
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 59,5 cm x 110 cm x 21,5 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 59,5 cm x 87 cm x 54 cm
Gewicht: 4,80 kg
Zithoogte : 48cm