Opbergen en opslaan


OPVOUWBARE PRODUCTEN

Opbergen & opslaan

ONZE OPVOUWBARE PRODUCTEN

Ontdek het handige en vernuftige opvouwsysteem van onze Pop-up vlienderstoel. Onze tuinstoelen, campingtafels en strandstoelen zijn voorzien van een perfect en praktisch opvouwsysteem

LICHTGEWICHT PRODUCTEN

GEMAKKELIJK TE DEMONTEREN PRODUCTEN 

Opbergen & opslaan

GEMAKKELIJK TE DEMONTEREN PRODUCTEN

In het kader van onze milieuvriendelijke en duurzame benadering hebben wij ervoor gekozen om de demontage al vanaf de creatie- en ontwerpfase te integreren. Aan het eind van hun levensduur zijn onze producten dus gemakkelijk uit elkaar te halen, sommige zelfs zonder gereedschap. Een keuze waardoor we verschillende onderdelen kunnen scheiden en bestanddelen kunnen sorteren voor een betere recycling. Het vergemakkelijkt tevens het demonteren van grotere producten zoals de Ancône-tafel, voor opslag in de winter.

Opbergen & opslaan

STAPELBARE PRODUCTEN

Een deel van de producten uit onze assortimenten zijn ook stapelbaar. Hierdoor wordt de opslag nog eenvoudiger


ONZE ADVIEZEN VOOR HET OPBERGEN EN OPSLAAN VAN LAFUMA MOBILIER PRODUCTEN

Tip nr. 1

OPSLAAN

In de winterperiode is het het beste om uw tuinstoelen/ligstoelen, ligbedden, tafels, tuinfauteuils en -stoelen op te slaan in een beschutte, vorstvrije ruimte. Een tuinschuurtje is perfect of, als u daarvoor ruimte heeft, is een zolder of schuur ook helemaal in orde. Bij opslag in een kelder dient u erop te letten dat de omgeving niet te vochtig is. Indien uw producten buiten moeten blijven staan, kunt u waterdicht beschermingszeil gebruiken. Als de producten op het gras blijven staan, kunt u voetsteunen onder de pootjes plaatsen zodat ze niet in stilstaand water komen te staan en, ondanks de anti-roestbehandeling van het gehele metalen frame, er geen roest op komt.

Tip nr. 2

KIES ONZE OPBERG- OF TRANSPORTHOEZEN

Om uw producten nog makkelijker te vervoeren, bieden wij u een assortiment transport- en opberghoezen. Ook handig voor het beschermen tegen stof wanneer ze opgevouwen zijn of tegen dieren die het doek kunnen beschadigen.

Ontdek het assortiment hoezen

Tip nr. 3

DOEKEN EN FRAMES VAN ELKAAR LOSMAKEN

Onze producten zijn makkelijk van elkaar los te maken, dus u kunt kussentjes, doeken en relaxkussens afzonderlijk bewaren in een beschermhoes, zodat uw producten goed beschermd opgeslagen worden. Het opbergen en opslaan van producten van LAFUMA MOBILIER die u niet gebruikt, is heel eenvoudig. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon het hele jaar door genieten van ons in- en outdoor meubilair, zoals de Relax AirComfort®, BeComfort®, designstoelen, tafels, plaids en decoratieve accessoires…


Het merk LAFUMA MOBILIER staat bekend om outdoor meubilair. Bedacht, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk. Wij streven ernaar uw leven zo aangenaam mogelijk te maken met een aanbod van vernuftige en duurzame producten, met een garantie van 5 jaar.


Fauteuils relax, bains de soleil, transat, pop-up, transabed...
Vervangingsset, bekijk producten :

Gemaakt in Frankrijk

in onze Anneyron-fabriek