Voetenbank

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next AirComfort® Acier

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Duo Obsidian

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next BeComfort® Silver

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next BeComfort® Bleu Encre

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Iso Moss

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next BeComfort® Olive

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Iso Seigle

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Duo Sirocco

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Iso Black

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Duo Outremer

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Iso Lac

VOETSTEUN

VOETSTEUN Next Batyline® Iso Terre

Beensteunen, voor een optimaal comfort

Beensteunen, niet te verwarren met voetsteunen, horen bij een fauteuil of stoel voor buitenshuis en bieden extra comfort. Ongetwijfeld blijft u af en toe heel lang zitten op een fauteuil. Hoe comfortabel ook, op een gegeven moment gaan uw benen tintelen of gaat u verzitten om een betere houding te vinden. De beensteun verhelpt dit probleem voorgoed: hiermee kunt u uw benen strekken en uw houding verbeteren. Dit accessoire voor binnen en buiten is ideaal voor een moment van extra ontspanning. De beensteun kan ook dienst doen als aanschuifpoef, kruk of extra zitje wanneer u vrienden of familie op bezoek heeft.

Waarom een beensteun met een fauteuil combineren?

De zithouding in een fauteuil leidt na enkele uren tot het inzakken en verstijven van de rug. Hoeveel steun uw buitenfauteuil ook biedt aan de nek en onderrug, na een lange tijd zitten is het prettig als u uw rug kunt uitstrekken. De beensteun kan verstijving, pijn en ongemakken verlichten. Hiermee ontspant u uw rug en neemt u een comfortabelere houding aan. Dit vaak vergeten accessoire voorkomt het optreden van bepaalde kwalen.

Hoe kiest u een beensteun?

Een aantal zaken zijn belangrijk bij het kiezen van een effectieve beensteun die past bij uw behoeften:

  • Het opvouwsysteem: als u uw beensteun eenvoudig wilt meenemen, kies dan een opvouwbare. Deze kunt u gemakkelijk opbergen, opvouwen en neerzetten waar en wanneer u wilt.
  • De hoogte van de beensteun: deze moet passen bij de hoogte van uw fauteuil of tuinstoel. We raden u daarom aan een beensteun te kiezen bij dezelfde leverancier als waar u uw fauteuils hebt gekocht of om uw fauteuils vooraf op te meten.
  • De materialen: deze bepalen hoe lang uw beensteun meegaat. Kies bij voorkeur aluminium of staal, vooral als u uw beensteun buiten wilt gebruiken. Bij buitengebruik moeten de materialen van zowel het frame als het doek bestand zijn tegen weersomstandigheden, corrosie, vocht en UV-straling.
  • De herkomst: alle producten van LAFUMA MOBILIER zijn in Frankrijk gemaakt. Dit garandeert de kwaliteit en is ook milieuvriendelijker. We vinden het belangrijk de transportafstand tussen onze producten en onze klanten te verkleinen om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

Het assortiment design beensteunen van LAFUMA MOBILIER

Nu kent u de voordelen van beensteunen en weet u hoe u er een kunt kiezen.
De beensteunen van Lafuma Mobilier zijn de ideale aanvulling op uw tuinstoel en in het bijzonder op ons supercomfortabele tuinstoelmodel Transabed.
Hij is ideaal voor gebruik op een terras of aan de rand van het zwembad. In de zithoek van uw tuin kan de beensteun ook goed dienst doen als kruk of als laag bijzettafeltje door deze te combineren met bijvoorbeeld een Beaulieu dienblad. Het frame is van gegalvaniseerd staal, corrosiebestendig, weersbestendig en bestand tegen een zoute omgeving (kust, zwembad) Het doek van de beensteun droogt snel als er spatten op komen. Het lucht- en waterdoorlatende materiaal zorgt voor een optimaal comfort. 
Onze beensteunen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende doeken, net als onze Cocoon et Transabed fauteuils: met UV-bestendig Batyline® doek geweven door Serge Ferrari, of met extra comfortabel materiaal met de drie-lagentechniek Aircomfort® en Becomfort®.  Ze zijn licht, praktisch, gemakkelijk mee te nemen op reis en passen overal in de tuin, pergola of veranda. Het is een designproduct dat ook in uw woonkamer past, met name bij de collectie Privilège.

Lafuma Mobilier biedt momenteel twee modellen beensteunen: de eenvoudig op te bergen Next en de Cocoon, die speciaal ontworpen is ter aanvulling op onze befaamde cocoonfauteuil.
Al onze modellen hebben 5 jaar garantie en worden gemaakt in Frankrijk, in Anneyron in de Drôme.