🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR
HPL Ciment

LFM5048_9292
€ 2.290,90 Incl B.T.W.
product tijdelijk niet beschikbaar

Zodra het artikel weer beschikbaar is, ontvangt u een e-mail van ons.

U krijgt hiervan bericht

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

Nog ingenieuzer voor nog meer gezelligheid: de nieuwe 100% made in France Ancône-tafel is voortaan uitschuifbaar en biedt plaats aan wel 10 disgenoten. Met de door het merk ontwikkelde technische specificaties van deze tafel is iedere maaltijd, binnen of buiten, een feest. Neemt weinig ruimte in beslag en is meer dan een simpele uitschuiftafel. Deze nieuwe tafel van LAFUMA MOBILIER is afgewerkt tot in de kleinste details en is het toonbeeld van gepatenteerde vernuftigheid. Er is geen gereedschap nodig voor een snelle montage. De anti-slip beschermdoppen van polypropyleen elastomeer zorgen ervoor dat de tafel stevig op de grond staat. Eenvoudig en snel door één persoon uit te klappen. Ook zitten er bevestigingsgrendels aan om de tafel veilig dicht of open te houden. Voor een onopvallend en stijlvol resultaat heeft LAFUMA MOBILIER een milieuvriendelijk, gepatenteerd en ultracompact schuifsysteem ontwikkeld, bestaande uit aluminium en polyamide. De opbergbak voor het verlengstuk van gerecycleerd polymeer is voorzien van een afvoersysteem zodat regenwater kan wegstromen. Het tafelblad en verlengstuk zijn gemaakt van HPL (High Pressure Laminate), dat een zeer hoge slijtvastheid heeft en goed bestand is tegen schokken. Daarnaast hebben ze een gepatenteerd bevestigingssysteem dat een perfecte stabiliteit van het geheel garandeert. De Ancône-tafel is beschikbaar in meerdere kleuren. Vlakke afwerkingen met steeneffecten, mat en met een licht reliëf.

Pluspunten:
- Afgeschuinde bovenrand
- Logo van aluminium
- 100% gerecycled polymeer verlengstukopbergbak
- Bevestigingssysteem van het gepatenteerde tafelblad
- Kartelknop voor montage zonder gereedschap
- Ultracompacte schuif met bevestigingsgrendel

Specificaties:
- Structuur: aluminium frame en poten
- Tafelblad: gelamelleerd HPL
- Dikte tafelblad: 10 mm
- Bedacht, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk

De HPL-tafelbladen hebben geen speciaal onderhoud nodig.Het reinigen van het HPL-tafelblad en de tafelpoten: Maak regelmatig schoon met zeepwater en een spons (gebruik de niet-schurende kant).Om de levensduur van de tafel te verlengen, raden wij u aan uw meubels in de winter te beschermen.

Deze duurzame tafel, heeft het LONGTIME®-keurmerk gekregen, wat getuigt van zijn stevigheid en duurzaamheid.

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

Zijn technische troeven

Nog ingenieuzer voor nog meer gebruiksgemak

Deze 100% made in France tafel is geïnspireerd op Bauhaus, met minimalistisch design en zorgvuldige afwerkingen. Zonder gereedschap in elkaar te zetten! Het frame en het klaverbladvormige profiel van de poten zijn van aluminium en de tafel kan eenvoudig worden gedemonteerd om op te bergen.

De weerstand van gelamelleerd HPL

Het HPL-tafelblad (High Pressure Laminate) is bijzonder kras-, schok-, UV- en hittebestendig (tot 180°C). Samengesteld uit diverse lagen hars, een materiaal dat talloze voordelen oplevert voor onze tafels.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 76

Breedte (uitgeklapt in cm) 108

Diepte (uitgeklapt - in cm) 220 > 280

Nettogewicht (in kg) 70

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren