🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR
HPL Ciment

LFM5038_9815
€ 2.290,90 Incl. Belasting:
product tijdelijk niet beschikbaar

Zodra het artikel weer beschikbaar is, ontvangt u een e-mail van ons.

U krijgt hiervan bericht

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

Een assortiment voor buiten eten, vervaardigd in Frankrijk, verfijnd en technisch hoogwaardig, voor meubels die even mooi en handig zijn!

Deze tafel heeft een minimalistisch en strak ontwerp, met precies de juiste verhoudingen en oog voor de details en afwerking. De supergrafische look doet niets af aan de royale afmetingen, want met het verlengstuk kunnen er 10 personen aan de tafel zitten. Eenvoud en vernuft: geen gereedschap nodig voor het monteren van de poten. Voor de winter kan de tafel daarentegen makkelijk gedemonteerd worden. Wat vooral fijn is, is dat alle onderdelen uit elkaar kunnen worden gehaald wanneer de tafel niet meer gebruikt wordt. Hét bewijs dat kwaliteit, stijl en eco-conceptie heus wel samengaan.

Frame: Klaverbladvormige aluminium buizen
Tafelblad: Gelamelleerd HPL
8/10 personen

De collectie ALLURE bestaat uit matzwarte frames bekleed met de drie-lagenkussens van het assortiment Tundra. De textuur van dit doek is zacht en heeft iets weg van de verfijnde stoffen die in de mode en confectie gebruikt worden. Het Sunbrella® is goed bestand tegen slecht weer en dagelijks gebruik en verkleurt niet door UV-stralen. De ingetoge en elegante stoelen passen zowel binnen als buiten en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Cobalt-blauw, Ebène-zwart en Granite-grijs.

Deze duurzame tafel, heeft het LONGTIME®-keurmerk gekregen, wat getuigt van zijn stevigheid en duurzaamheid.

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

Zijn technische troeven

Een functioneel design

Licht qua gewicht en stevig: stapel de Ancône stoelen op om ruimte te creëren. Praktisch: door de vorm van de armleuning kunnen ze ook aan de tafel worden opgehangen. BIG-GAME verenigt stijl en handigheid.

De weerstand van gelamelleerd HPL

Het HPL-tafelblad (High Pressure Laminate) is bijzonder kras-, schok-, UV- en hittebestendig (tot 180°C). Samengesteld uit diverse lagen hars, een materiaal dat talloze voordelen oplevert voor onze tafels.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 76

Breedte (uitgeklapt in cm) 108

Diepte (uitgeklapt - in cm) 220 > 280

Nettogewicht (in kg) 70

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

Extra toebehoren