ANCONE TAFEL HPL Minéral LFM2948_9298

Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Aluminium
  • HPL
  • Titanium buis
  • 6-8 personen

Gedetailleerde beschrijving :

Het Dining-assortiment ANCÔNE bestaat uit lekker ruime stoelen en elegante tafels en is de verwezenlijking van de nieuwe stijl waar LAFUMA MOBILIER voor staat: ergonomisch, verfijnd en technisch hoogwaardig. Mooie meubels die handig in het gebruik zijn. De ANCÔNE tafel kenmerkt zich door een minimalistisch en strak ontwerp. Precies de juiste verhouding met oog voor details en afwerking. De grafische vormgeving doet niets af aan de grote omvang, geschikt voor wel 8 personen. Geen gereedschap nodig voor het eenvoudig monteren van de poten, gemakkelijk op te bergen voor de winter doordat het tafelbad snel kan worden verwijderd.

 

Wat vooral fijn is dat alle onderdelen uit elkaar kunnen worden gehaald wanneer de tafel niet meer gebruikt wordt. Hét bewijs dat kwaliteit, stijl en eco-conceptie heus wel samengaan.Deze ultra-functionele eettafel, geïnspireerd op de Bauhaus-school, met minimalistisch design en zorgvuldig bewerkte afwerkingen, is de perfecte metgezel voor mooie dagelijkse momenten. Als rode draad in het verhaal van GORDES zullen het Titane en Minéral-tafelblad u verleiden met een tijdloze, maar ook uitgesproken moderne stijl. Met de ANCÔNE-stoelen in de kleuren Latte, Jade en Onyx, verleidelijk door de van nature zachte en rustgevende tonen, kunnen er altijd extra gasten aanschuiven.

 

Pluspunten:

- Royale afmetingen geschikt voor 8 personen

- Ontworpen om eenvoudig en snel te monteren (exclusief systeem LAFUMA MOBILIER)

- HPL-tafelblad, slijtvast en schokbestendig - Hitte- en UV-bestendigheid

- Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid

 

Specificaties:

• Structuur: aluminium frame en poten

• Tafelblad van gelamelleerd HPL

• Dikte tafelblad: 10 mm

• Bedacht, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk

• Afmetingen: L 220 x B 108 x H 76 cm

 

De HPL-tafelbladen hebben geen speciaal onderhoud nodig.

Het reinigen van het HPL-tafelblad en de tafelpoten: Maak regelmatig schoon met zeepwater en een spons (gebruik de niet-schurende kant).

Om de levensduur van de tafel te verlengen, raden wij u aan uw meubels in de winter te beschermen.