🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

ANCONE TAFEL
HPL Ciment

LFM2948_9815
€ 1.990,00 Incl B.T.W.
product tijdelijk niet beschikbaar

Zodra het artikel weer beschikbaar is, ontvangt u een e-mail van ons.

U krijgt hiervan bericht

ANCONE TAFEL

Het Dining-assortiment ANCÔNE is de verwezenlijking van de nieuwe stijl waar LAFUMA MOBILIER voor staat: ergonomisch, verfijnd en technisch hoogwaardig. Mooie meubels die handig in het gebruik zijn. De ANCÔNE tafel kenmerkt zich door een minimalistisch en strak ontwerp. Precies de juiste verhouding met oog voor details en afwerking. De grafische vormgeving doet niets af aan de grote omvang, geschikt voor wel 8 personen. Geen gereedschap nodig voor het eenvoudig monteren van de poten, gemakkelijk op te bergen voor de winter doordat het tafelbad snel kan worden verwijderd.

Wat vooral fijn is dat alle onderdelen uit elkaar kunnen worden gehaald wanneer de tafel niet meer gebruikt wordt. Hét bewijs dat kwaliteit, stijl en eco-conceptie heus wel samengaan.Deze ultra-functionele eettafel, geïnspireerd op de Bauhaus-school, met minimalistisch design en zorgvuldig bewerkte afwerkingen, is de perfecte metgezel voor mooie dagelijkse momenten. Als rode draad in het verhaal van GORDES zullen het Titane en ciment-tafelblad u verleiden met een tijdloze, maar ook uitgesproken moderne stijl. Met de ANCÔNE-stoelen in de kleuren Latte, Jade en Onyx, verleidelijk door de van nature zachte en rustgevende tonen, kunnen er altijd extra gasten aanschuiven.

Pluspunten:
- Royale afmetingen geschikt voor 8 personen- Ontworpen om eenvoudig en snel te monteren (exclusief systeem LAFUMA MOBILIER)
- HPL-tafelblad, slijtvast en schokbestendig - Hitte- en UV-bestendigheid- Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid

Specificaties:
- Structuur: aluminium frame en poten
- Tafelblad van gelamelleerd HPL
- Dikte tafelblad: 10 mm
- Bedacht, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk

De HPL-tafelbladen hebben geen speciaal onderhoud nodig.Het reinigen van het HPL-tafelblad en de tafelpoten: Maak regelmatig schoon met zeepwater en een spons (gebruik de niet-schurende kant).Om de levensduur van de tafel te verlengen, raden wij u aan uw meubels in de winter te beschermen.


Deze duurzame tafel, heeft het LONGTIME®-keurmerk gekregen, wat getuigt van zijn stevigheid en duurzaamheid.

ANCONE TAFEL

Zijn technische troeven

Ingenieus en aangenaam

Deze 100% made in France tafel is geïnspireerd op Bauhaus, met minimalistisch design en zorgvuldige afwerkingen. Zonder gereedschap in elkaar te zetten! Het frame en het klaverbladvormige profiel van de poten zijn van aluminium en de tafel kan eenvoudig worden gedemonteerd om op te bergen.

De weerstand van gelamelleerd HPL

Het HPL-tafelblad (High Pressure Laminate) is bijzonder kras-, schok-, UV- en hittebestendig (tot 180°C). Samengesteld uit diverse lagen hars, een materiaal dat talloze voordelen oplevert voor onze tafels.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 76

Breedte (uitgeklapt in cm) 108

Diepte (uitgeklapt - in cm) 220

Nettogewicht (in kg) 51

ANCONE TAFEL

Extra toebehoren