RELAXSTOEL Evolution Hedona Marina LFM2712_7712

Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Clipbevestiging
  • Meerdere standen
  • Staal
  • Diameter 20
  • Anti-uv
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

Beleef momenten van ultieme ontspanning met deze relaxstoel van Lafuma. Hij is speciaal ontworpen om u een stoel met de ideale positie van ontspanning te bieden in een opvouwbare uitvoering. Hoe werkt het? De benen liggen iets hoger dan het hart, zodat u het gevoel heeft gewichtloos te zijn. Ultieme ontspanning gegarandeerd! De afwerking met licht geïriseerde Batyline® Gem is verfijnd en elegant. Het slanke ontwerp, het stijlvolle doek en de verstelbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid maken deze Evolution relaxstoel met meerdere standen uniek. Een must have - probeer thuis in alle gemak alle mogelijkheden!

Pluspunten:
- Batyline® Gem-doek speciaal ontwikkeld voor outdoor meubilair. Dit doek met open structuur onderscheidt zich door een uitstekende dimensionale stabiliteit en het mooie gaasdoek. Tevens bijzonder onderhoudsvriendelijk en uitstekende UV-bestendigheid. Door de schimmelwerende behandeling is het bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen. Voorzien van het Oeko-Tex®-label, dus gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu.
- Strak design door het ontbreken van een buis aan de voorkant van het zitvlak en de hoge rugleuning. Wat betreft de afwerking is dit model uitermate geschikt voor de wat ruimer bemeten personen.
- Eenvoudig instellen van zitpositie via de ergonomische armleuningen.
- Bevestiging van het doek door Lafuma-gepatenteerde clips van geïnjecteerd elastomeer. De verbinding van de buizen en het doek worden verzekerd door clips voor een stevige zit en een goede ondersteuning van de rug. Met dit systeem is het doek gemakkelijk vast en los te maken, waardoor het tevens onderhoudsvriendelijk is.
- Zorgvuldige afwerking: verstelbaar en afneembaar hoofdkussen, stabiliserende beschermdoppen en verstevigingsbeugel onder de zitting.
- Licht geïriseerde Batyline® Gem-doek dat het geheel een verfijnde en elegante look verleent.

Specificaties:
Buis van HLE-staal van ø 20 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 69 cm / 98 cm / 20 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 69 cm / 114 cm / 85 cm
Gewicht: 8,50 kg
2 jaar garantie