KLAPSTOEL MET ARMLEUNING Anytime Batyline® Gem Cuivre LFM2641_7666

Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 18
  • Diameter 20
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • 1 standen
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

Deze nieuwe klapstoel van Lafuma Mobilier ziet er piekfijn uit met het zeer verfijnde doek met open structuur. Het licht geïriseerde Batyline® Gem-doek is stijlvol en verfijnd. De stoel is supercomfortabel met zijn royale zitting en prachtig vormgegeven rugleuning. Het slanke ontwerp en de bijzonder stijlvolle armleuningen zijn uniek en perfect in harmonie met het frame. Chic maar ook functioneel: de armleuningen zijn in de vorm van een dun blad aan de voorkant van een cilinder vastgemaakt en gaan door de achterzijde van een andere cilinder, hetgeen een origineel een eenvoudig vouwsysteem oplevert. Deze stoel brengt een zweem van elegantie aan de eettafel en past evengoed bij de veranda als bij de tuin.

Pluspunten:
- Batyline® Gem-doek speciaal afgestemd op outdoor meubilair. Onderscheidend door het mooi geweven doek en de uitstekende dimensionale stabiliteit. Door de schimmelwerende behandeling is het bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen. Lichtgewicht, soepel, duurzaam en sneldrogend. Blijft koel, zelfs in de volle zon. Dit doek is voorzien van het Oeko-Tex®-label, dus gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu. Gemakkelijk in onderhoud met water en zeep.
- Stevig verzinkt metalen frame, corrosiebestendig.
- Zorgvuldige afwerking met verstevigde naden, beschermdoppen die speciaal ontwikkeld zijn voor het verzekeren van stabiliteit en plastic draaiknoppen die uitermate goed bestand zijn tegen wrijving.
- Eenvoudig op te vouwen en door de minimale opslagruimte gemakkelijk op te bergen.
- Elegante en vrolijke kleuren. Het onderstel met de kleur Titane past perfect bij de tafels van de serie Anytime van dezelfde kleur.

Specificaties:
Buisframe van verzinkt HLE-staal van ø 18 en 20 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 59,5 cm / 110 cm / 17,5 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 59,5 cm / 87 cm / 54 cm
Gewicht: 4,9 kg
5 jaar garantie